<< Tillbaka

Information

Som namnet antyder är kläderna i denna serie något av det bästa man kan få. Varken mer eller mindre.
Varje del i Pro Hunter-serien visar prov på Härkilas kompromisslösa kvalitetskrav och djupa kunskaper om jakt. Det har inte sparats på något och resultatet är ett komplett ställ som täcker jägarens alla behov. Både vad gäller funktionalitet, hållbarhet och hantverksmässigt utförande är Pro Hunter-serien i en klass för sig, och det är också därför som Härkila erbjuder 5 års garanti.
Pro Hunter-jackan är utrustad med radioficka med antennhållare, signalband på ärmarna, rymliga patronfickor, extra fickor med patronhållare för studsarammunition, resår i midja och nederkant, justerbar manschett i ärmslut, avtagbar och justerbar huva, fleecefodrade värmefickor, vändbar ryggficka med PUbeläggning samt diverse innerfickor. Sist men inte minst är förstås både byxa och jacka i Pro Hunter-serien försedda med GORE-TEX®-membran i form av ett mjuk och skönt Woodland-foder.
De tillhörande byxorna har många praktiska detaljer, bland annat är modellen högre bak, för att hålla värmen, och utrustad med byxben med snölås, rymliga värmefickor och benfickor varav den ena kan delas i två fack. GORE-TEX®-membranen garanterar att du håller dig torr oavsett väder och terräng.

Storlekar 46-58, 96-140, 150-158


2895 Kr

Härkila Pro Hunter Byxa Susscrofa


Kontakt

ADRESS

Sus Scrofa
Tegelbruksvägen 12
302 30 Halmstad

TELEFON & MAIL

Telefon: 070-329 01 10
Mail: kontakta oss

OM OSS

Vi på Sus Scrofa har specialiserat oss på kvalitetsprodukter avsedda för jakt under tuffa förhållanden.

LÄNKAR

Köpvillkor

Kreera web&design